La segona edició del Campionat de Catalunya d’Esquí Special Olympics va ser tot un èxit tant de participació com d’organització. Malgrat la poca neu que aquesta temporada hi ha a tot el Pirineu Oriental, aquest diumenge vam poder gaudir de la pista Alabaus de La Molina que es trobava en bon estat,  cosa que va garantir un correcte desenvolupament de les proves.

En total va ser un grup de 32 esportistes de la Federació ACELL amb el seus monitors, familiars i amics que els van donar suport en tot moment. Els esportistes pertanyen a les següents entitats: Club Alpí Núria Masella Cerdanya, Escola Esportiva de la Federació ACELL, Cercle Aventura i Special Olympics Andorra.

La modalitat de participació en aquest campionat va ser esquí alpí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *