Un grup de 32 esportistes participaran aquest cap de setmana en el II Campionat de Catalunya Special Olympics d’Esquí que tindrà lloc a les pistes de La Molina. Aquest és el segon any que s’organitza aquest esdeveniment, impulsat per l’èxit de la primera edició.

Fa poc una representació d’aquest grup d’esquiadors van prendre part de la baixada de torxes nocturna que es va celebrar en aquestes pistes i aquests mateixos esportistes també han participat amb molts bons resultats en diverses competicions internacionals i als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics a Idaho, als Estats Units.

Les modalitats de participació en aquest campionat són: esquí alpí, esquí nòrdic, i raquetes. Avui dissabte es duran a terme els entrenaments i demà diumenge, la competició de 10:30 fins a les 13 h.
Els esportistes pertanyen a les següents entitats: Club Alpí Núria Masella Cerdanya, federació Acell, Cercle Aventura i Special Olympics Andorra. L’assistència és oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *