La Fundació FC Barcelona i Special Olympics Catalunya refermen la seva entesa

La Fundació F.C. Barcelona i Special Olympics Catalunya, que treballen conjuntament des del 2009, han renovat l’acord de col·laboració amb el compromís, per part de la fundació,  de continuar donant suport a les activitats que impulsa Special Olympics Catalunya i que estan destinades a la promoció i normalització de la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual.

A la signatura d’aquest acord, hi han assistit Sandro Rosell, president del Barça, i Ramon Pont, vicepresident de la fundació del club.  Special Olympics Catalunya ha estat representada per Josep Pijoan, president de l’entitat.

Amb aquesta entesa, les dues entitats  volen contribuir a millorar la percepció social dels esportistes amb discapacitat intel·lectual amb la finalitat que  se’ls hi  reconegui  la seva capacitat, l’esforç i la constància que implica la superació de les barreres que es troben en el camí.  Entre d’altres accions, la Fundació FC Barcelona col·labora cada any de manera activa en la celebració de la Marxa Special Olympics.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes