Special Olympics Catalunya a la Copa del Rei de bàsquet

• Divendres i dissabte, els esportistes jugaran partits d’exhibició al Palau Sant Jordi.

• Dissabte, Haukur Palsson (Assígnia Manresa) i Federico Van Lacke (FIATC Joventut), participaran amb els nostres jugadors.
.

Un grup de jugadors de bàsquet Special Olympics Cayalunya jugaran un partit d’exhibició al Palau Sant Jordi dins la celebració de la Copa del Rei que aquest dies té lloc a Barcelona. Els esportistes, tots membres de la Federació Acell, podran gaudir d’uns minuts a la pista del Palau.

Les aparicions seran les següents:

• DIVENDRES 17: entre el 1er i el 2on partit
• DISSABTE 18: al descans de la 2ona semifinal
A la intervenció de dissabte, els jugadors Haukur Palsson (Assígnia Manresa) i Federico Van Lacke (FIATC Joventut), participaran a cadascun dels equips per a l’exhibició amb els esportistes de Special Olympics Catalunya.

Aquesta no és la primera vegada que es fan activitats d‘exhibició d’aquest caire. A la celebració de l’Eurolliga al 2011 es van realitzar també algunes intervencions de jugadors Special Olympics Catalunya per mostrar com l’esport és una excel·lent eina d’integració social.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes