Campionat de Catalunya a Lleida

  • Bàdminton, Tennis Taula i Ginmàstica, els tres esports protagonistes del darrer Campionat de Catalunya Special Olympics de 2011.

.


.

Més de 250 esportistes van participar al Campionat de Catalunya Special Olympics de Bàdminton, Tennis Taula i Gimnàstica. L’esdeveniment esportiu es va celebrar aquest diumenge al Pavelló INEFC de Lleida i va ser tot un èxit de participació i esportivitat.

Aquesta jornada, l’última del 2011, va ser l’ocasió per celebrar el XXVII Campionat de Catalunya de Tennis Taula; el XIX Campionat de Catalunya de Bàdminton; i el XIX Campionat de Catalunya de Gimnàstica que va aplegar participants de 23 centres d’arreu Catalunya i una delegació de Special Olympics Andorra.

Les autoritats que van ser-hi presents al llarg del dia van ser Rafael Peris, regidor de Promoció econòmica i industrial, Comerç, Mercat i Consum de l’Ajuntament de Lleida; Víctor Fernández i Pere Pocurull de la Junta Directiva de la Federació ACELL i Àlex Angosto, gerent de l’entitat.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes