Meeting Internacional de Natació “Special Gran Prix 2011” a Sardenya

Sis nedadors de Special Olympics Catalunya
viatgen a Itàlia aquest cap de setmana

Un grup de sis esportistes de Special Olympics Catalunya prendrà part aquest cap de setmana al Meeting Internacional de Natació “Special Gran Prix 2011”, que tindrà lloc a la ciutat italiana de Portoscuso. La delegació ha estat convidada per Special Olympics Itàlia-Team Sardegna, organitzadors del campionat.

Hi participaran també les delegacions de Special Olympics de Montecarlo i San Marino, a més dels equips italians de I Quadrifogli Vigevano i No Limits Lodi i les delegacions sardes Polisportiva Olimpia Onlus, Millesport Cagliari, Gena Sassari, Polisportiva Olimpia Sarrabus, Tandem Mamoida, Speedy Sport Dorgali, Famiglia Insieme i Codice Segreto.

Els esportistes catalans viatgen acompanyats pel responsable de natació de la Federació ACELL, Gaspar Vilalta, i la directora de projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà. Els nostres representants en aquest Meeting són: Jessica Vidal, Ivet Ramírez, Enric Luquero, Jose Antonio González, Enric Díaz i Roger Vilaseca. També han volgut anar els familiars d’alguns dels nedadors per donar-los suport en aquest premi.

L’assistència de Special Olympics Catalunya en aquest esdeveniment forma part del programa internacional de participació i col·laboració amb altres seccions de Special Olympics arreu del món.

El programa esportiu tindrà lloc durant tot el dissabte 17 de desembre.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes