Convidats a Sardenya per jugar a bàsquet

Una delegació de bàsquet de Special Olympics Catalunya ha estat convidada a participar en un partit d’exhibició a Sardenya amb motiu de la  Setmana Europea de bàsquet, organitzada per Special Olympics Sardenya. Així, diumenge dia 4 de desembre, al descans del segon quart del partit de la Lliga femenina A1, on juga l’equip del Cagliari, el nostre equip participarà en aquesta demostració que serà retransmesa per la RAI.

Els jugadors i jugadores de la delegació són: María Teresa Roch Pujolras, Lluís Clos Gurnes, Montserrat Villodo Calderon, Rosa María Martin Berrocal, Susana Becerra Benítez, Jorge Zurita Doblado, María Mercedes Cherto Mendez i Albert Martí Vives. Les entrenadores que les acompanyen són: Marina Gómez Hernández; Míriam Crivillés García.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes