XIV Marxa Special Olympics

El proper dia 27 de novembre t’esperem a les 10,30h, a la Plaça Maria Cristina de Barcelona per caminar a la XIV Marxa Special Olympics. Aquesta Marxa es realitza cada any amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que és el 3 de desembre.

Com sempre, farem un recorregut fins al Palau Blaugrana on gaudirem d’una festa, oberta a tothom, plena de sorpreses:

Gaudirem la música d’Els Catarres i el seu èxit Jenifer, recordarem els Jocs del 92 i l’Epi i el Rebollo reviuran en directe l’encesa del peveter. Hi seran Los Manolos, gaudirem d’una exhibició de FreeStyle Football i les acrobàcies amb la pilota.

Lliurarem els 3rs Premis Nacional Special Olympics que reconeixen el treball i la feina en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport com eina d’integració.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes