Conclou amb èxit de participació i reconeixement el II Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ACELL-Special Olympics

L’alcalde, Xavier Trias, ve rebre a una delegació de jugadors, tècnics i representants, al Saló de Cent i els va convidar al seu despatx privat.

.

La selecció de Special Olympics Catalunya va assolir el primer lloc.

.

Amb un gran èxit de participació tant a nivell esportiu, com de reconeixement per la tasca realitzada, va concloure el II Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Acell – Special Olympics, de futbol sala. Els quatre equips participants  (SO Galicia, Cagliari Special, Southampton FC i SO Catalunya) van mostrar un gran nivell de joc i d’esportivitat. El campió es va decidir amb un joc emocionant en el darrer partit, entre l’equip italià i el català, que va guanyar aquest últim.

Cal destacar dos el·lements que han fet d’aquest un Trofeu més especial. Per una banda, la celebració de la Festa Major de la ciutat, el dia de la Mercè. L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias va rebre una delegació d’esportistes, delegats i representants de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, les dues entitats organitzadores del Trofeu. L’Alcalde va convidar als jugadors a visitar el seu despatx de treball en un gest molt afectuós vers els esportistes. Al final de la visita, la delegació va ser convidada a sortir a la balconada principal de l’Ajuntament.

L’altre dada destacada va ser la coincidència amb el dia en que Eunnice Kennedy Shriver, va fundar, al 1968, el moviment internacional Special Olympics, i que es va recordar durant aquest Trofeu.

Juntament amb l’Alcalde, diferents personalitats de l’entorn del Benestar i de l’esport català i barceloní van voler donar el seu suport a aquesta iniciativa que, entre els seus objectius son els de fomentar les seves habilitats socials i millorar la seva qualitat de vida. Així, Maite Fandos, Quarta Tinent  d’Alcalde de Qualitat de Vida i Igualtat i Esports, Mercè Conesa, Diputada de l’Àrea de l’Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona; Xavier Amador, gerent del Institut Barcelona Esport; o Mònica Badia, coordinadora de l’Àrea de Benestar Social. També van ser presents Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL; Jordi Durà, Secretari de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya; Joan Lluis Monteys Vicepresident de la Federació ACELL; Víctor Fernández, membre Junta Directiva de la Federació ACELL i Montse Vilà, Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya i Àlex Angosto, gerent de la Federació ACELL.

Aquest any han pres part més de 30 esportistes, al CEM Mundet de Barcelona.

Els resultats han estat els següents:

Premi al Fair play: Special Olympics Galicia
Premi al porter menys golegat: Eduardo Muñoz (SO Catalunya)
Premi al Millor jugador del Trofeu: German Martín (SO Catalunya)
Primer classificat: Special Olympics Catalunya
Segon classificat: Cagliari Calcio A5 Special
Tercer classificat: Special Olympics Galicia
Quart classificat: Southampton F.C.


Podeu veure imatges d’aquests dies a les nostres galeries de imatges.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes