Un grup de 16 esportistes de Special Olympics Catalunya van participar, diumenge 25 de setembre, per cinquè any consecutiu, a la popular Travessia del Port de Barcelona.

La prova, de 400 metres de distància, es celebra dins els actes festius de La Mercè, i forma part ja de les tradicions dels nedadors de l’entitat que any rera any  han anat incrementant en nombre la seva presència. Des del cinc nedadors que van prendre part per primera vegada fins el grup d’aquest diumenge, la presència dels esportistes de Special Olympics Catalunya – Acell ha anat creixent en nombre i reconeixement públic. Diumenge van prendre part amb un petit grup d’esportistes amb altres discapacitats, assolint uns resultats molts destacables. En tot moment, l’organització de l’acte va destacar la presència del grup i va reconèixer la seva participació.

Els nedadors que van prendre part pertanyen a entitats membres de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL que, com és habitual, van acompanyar als esportistes amb els seus tècnics. Els noms són els següents: Miquel Valmaña, Roger Vilaseca, Josep Maria Espín, Carlos Amador Ortega, Marc Brull, Jordi Mestres, Lluïsa Muñoz, Esther Vilavella, Vanessa López, Maria Fernández i Enric Díaz (de l’Escola Esportiva); Marta Segura, Cristina Moral, Laia Pedrón i Víctor Peña (del TEB); i Eloi Collell (del CAR).

La participació de Special Olympics Catalunya a aquestes proves populars forma part de l’objectiu de l’entitat de fer visible com l’esport és una excel·lent eina d’integració. Aquests espais són idonis per a compartir la pràctica esportiva amb altres persones i mostrar l’esperit de participació i superació dels atletes d’aquest moviment internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *