Special Olympics Catalunya: Cinc anys nedant a la Travessia del Port de Barcelona

Diumenge 25 de setembre, 16 nedadors seran a la prova

Un grup de 16 esportistes de Special Olympics Catalunya participaran, aquest diumenge, per cinquè any consecutiu, a la popular Travessia del Port de Barcelona. La prova, de 400 metres de distància, és ja una de les tradicions dels nedadors de l’entitat que any rera any  han anat incrementant en nombre la seva presència. Des del cinc nedadors que van prendre part per primera vegada fins el grup d’aquest diumenge.

Els nedadors, pertanyen a entitats membres de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL que, com és habitual, acompanyarà als esportistes amb els seus tècnics. Són els següents: Miquel Valmaña, Roger Vilaseca, Josep Maria Espín, Carlos Amador Ortega, Marc Brull, Jordi Mestres, Lluïsa Muñoz, Esther Vilavella, Vanessa López, Maria Fernández i Enric Díaz (de l’Escola Esportiva); Marta Segura, Cristina Moral, Laia Pedrón i Víctor Peña (del TEB); i Eloi Collell (del CAR).

La participació de Special Olympics Catalunya a aquestes proves populars forma part de l’objetiu de l’entitat de fer visible com l’esport és una excel·lent eina d’integració. Aquests espais són idònis per a compartir la pràctica esportiva amb altres persones i mostrar l’esperit de participació i superació dels atletes d’aquest moviment internacional.

El punt de trobada es diumenge 25, a les 8.30 del mati, al Portal de la Pau, (al costat de la sortida de les “Golondrinas” del Port de Barcelona.)

Imatge dels nedadors l’any passat.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes