El II Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ACELL-Special Olympics de Futbol Sala es celebra del 23 al 25 de setembre

L’alcalde, Xavier Trias, rebrà una delegació de jugadors, tècnics i representants, al Saló de Cent, el dissabte 24.

Coincidint amb les festes de la ciutat, la Federació Acell i Special Olympics Catalunya, amb el suport de de l’Institut Barcelona Esports, organitzen el II Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol Sala. Aquest any participaran més de 30 esportistes de quatre entitats: Cagliari Calcio a 5 Special, Southampton F.C, Special Olympics Galizia i Special Olympics Catalunya.  Les delegacions seran acompanyades per dos tècnics, cadascuna, i la d’Itàlia comptarà també amb la presència d’una delegada.

Amb aquest Trofeu es volen assolir dos grans objectius. El primer, reforçar els lligams entre entitats de caire internacional per promoure la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual. El segon, és donar als esportistes l’oportunitat de conviure uns dies amb persones d’altres països i fomentar les seves habilitats socials i millorar la seva qualitat de vida.

Cal destacar l’assistència al Trofeu de les seccions d’esport adaptat dels equips del Cagliari Calcio i del Southampton. Precisament, la inclusió de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual en els clubs esportius ordinaris és una de les línies de estratègiques de Special Olympics Catalunya i de la Federació Acell, ja que encara és poc habitual a Catalunya i sobre la qual es treballarà des de ambdues entitats pels propers anys.

Dissabte 24, dia de la festa major de La Mercè, l’alcalde de la ciutat rebrà a una representació dels esportistes al Saló de Cent de l’Ajuntament. L’acte està previst a les 13,15h.

El Trofeu es celebra al CEM Mundet, i la assistència és oberta a tothom.

El programa esportiu previst és el següent:

Programa esportiu

Dissabte 24 de setembre

10:00 a 11:00            Special Olympics Galizia / Cagliari Calcio A5 Special

11:00 a 12:00            Special Olympics Catalunya / Southampton F.C.

17:30 a 18:30            Cagliari Calcio A5 Special / Southampton

18:30h a 19:30 Special Olympics Catalunya / Special Olympics Galizia

Diumenge 25 de setembre

10:00 a 11:00            Southampton F.C./ Special Olympics Galizia

11:00 a 12:00            Cagliari Calcio A5 Special / Special Olympics. Catalunya

12:15 a 12:45  Lliurament de trofeus i cloenda del Trofeu

Dates: del 23 al 25 de setembre. (de divendres a diumenge)

Lloc: Pavelló CEM Mundet. Passeig de la Vall d’Hebrón, nº 171, accés sud, dins el barri de Montbau / <M> L3 – Mundet.

Entrada LliureCompartir:

Més publicacions

Xarxes