Special Olympics Catalunya · Acell conclou amb èxit la Cursa de La Mercè 2011

Amb 52 atletes, assoleix la participació més alta en aquesta prova ciutadana

Els 52 esportistes de Special Olympics Catalunya · Acell han participat aquest diumenge a La Cursa de La Mercè, a Barcelona, una de les curses populars on ja és tradicional la seva presència. L’organització s’ha bolcat amb els esportistes amb discapacitat intel·lectual i el nombrós públic present a la cruïlla del carrer Llança amb Sepúlveda (on era situada la sortida de la prova adaptada) ha aplaudit amb força quan la megafonia ha anunciat la seva incorporació. Els atletes han fet diferents recorreguts. Sis han corregut la prova de 10 quilòmetres (3 de l’Escola esportiva, 2 del Club Natació Sabadell- Avant i 1 de Nou Barris ). Els altres 46 han fet la prova adaptada de 2 quilòmetres. D’aquests, tres s’han incorporat en la modalitat de “handbike”, unes cadires de rodes adaptades per competicions.

Els esportistes pertanyen a entitats membres de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL que, com sempre, ha acompanyat als atletes amb els seus tècnics esportius. Les entitats són les següents: Escola Esportiva de Barcelona, Club Natació. Sabadell- Avant ; Fundació Hospitalitat- Llar Montjuic Mare de Deu Lourdes; i C. At. Nou Barris.

La participació de Special Olympics Catalunya · Acell a les curses populars forma part de l’objetiu de l’entitat de fer visible com l’esport és una excel·lent eina d’integració. Aquests espais són idònis per a compartir la pràctica esportiva amb altres persones i mostrar l’esperit de participació i superació dels atletes d’aquest moviment internacional.

Podeu veure imatges de la participació a la Cursa

Compartir:

Més publicacions

Xarxes