Els Voluntaris de La Caixa van compartir el torneig de bàsquet amb els esportistes de Special Olympics

L’equip Ara Lleida Asvocall serà el representat català a la final, a Madrid

Sis equips unificats de bàsquet van participar dissabte al Torneig FASVOL que es va celebrar al C.E.M. Mundet, a Barcelona. Aquesta va ser la fase de selecció catalana que buscava un finalista per participar a la final que tindrà lloc els propers 22 i 23 d’octubre a Madrid. El guanyador va ser l’equip Ara Lleida Asvocall.

Aquest torneig es va convocar per assolir dos grans objectius. D’una banda, fomentar la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pràctica de l’esport; per l’altre, promoure el voluntariat i la participació dels Voluntaris de La Caixa que tenen la possibilitat de ser part activa tant a l’organització com al desenvolupament del torneig. Així, el fet diferencial d’aquesta competició és la formació d’equips unificats, on  cadascun va estar format per vuit esportistes amb discapacitat intel·lectual, un entrenador i dos voluntaris. En tot moment, un d’aquest havia de ser sempre a la pista. Aquests voluntaris són treballadors i/o familiars de treballadors de La Caixa que pertanyen a la Federació d’Associacions de Voluntaris (FASVOL) d’aquesta entitat, organitzadora del torneig conjuntament amb Special Olympics España.

A banda de Catalunya, Madrid, Sevilla, València, Valladolid i Santiago de Compostela ha fet tambè les seves fases prèvies i esperen ja viatjar a Madrid per a la final.

Els equips Special Olympics Catalunya · ACELL van quedar classificats de la següent manera:

Finalista:    Ara Lleida ASVOLCALL (Lleida)
Segón:     Màgics (Barcelona)
Tercer:     Lakers de Montbau (Barcelona)
Quart:     Lexia (Barcelona)
Cinquè:     Acidh (Barcelona)
Sisè:     Panteres Negres (Barcelona)

Podeu veure imatges d’aquesta fase de selecció

Compartir:

Més publicacions

Xarxes