Dissabte 17 de setembre al C.E.M. Mundet, a Barcelona

Sis equips de bàsquet Special Olympics Catalunya · ACELL participaran al Torneig FASVOL el proper 17 de setembre al C.E.M. Mundet, a Barcelona. El fet diferencial d’aquesta competició és la formació d’equips unificats. És a dir, cada equip estarà format per vuit esportistes amb discapacitat intel·lectual, un entrenador i dos voluntaris. Un d’aquests darrers haurà de ser sempre a la pista, jugant en tot moment en formació de 4+1 (quatres jugadors amb discapacitat i un voluntari). Aquests voluntaris són treballadors i/o familiars de treballadors de La Caixa que pertanyen a la Federació d’Associacions de Voluntaris (FASVOL) d’aquesta entitat, organitzadora del torneig conjuntament amb Special Olympics España.

Els equips poden ser mixtos i tots els jugadors que prendran part són majors de 14 anys.

El Torneig FASVOL té lloc paral·lelament a Madrid, Sevilla, València, Valladolid i Santiago de Compostela. De cada ciutat sortirà un equip guanyador que prendrà part a la final que es cel·lebrarà a Madrid el proper mes d’octubre.

Els equips Special Olympics Catalunya · ACELL que participaran el dia 17, són:

• Panteres Negres (Barcelona)

• Acidh (Barcelona)

• Màgics (Barcelona)

• Lexia (Barcelona)

• Lakers de Montbau (Barcelona)

• Ara Lleida (Lleida)

Aquest torneig vol assolir dos grans objectius. D’una banda, fomentar la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pràctica de l’esport; per l’altre, promoure el voluntariat i la participació dels Voluntaris de La Caixa que tenen la possibilitat de ser part activa tant a l’organització com al desenvolupament del torneig.

L’horari de competició pel dissabte 17 de setembre és de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18 h. La assistència al pavellò Mundet és oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *