Campus de futbol a Basilea

La delegació de Special Olympics Catalunya que va prendre part al Special Youth Campus 2011 de Basilea (Suïssa), ha pogut gaudir durant una setmana de l’aprenentatge de futbol a l’stage promogut per la Fundació Scort, i amb el suport de la Fundació FCBarcelona.

Dins les moltes experiències viscudes, els nostres vuit esportistes, d’entre 12 i 20 anys, han destacat l’entrenament que van gaudir amb 6 jugadors professionals del FC Basel, alguns d’ells, integrants de la selecció nacional suïssa.

“Cal ressaltar com l’esport ha estat, una vegada més, un element integrador” ha declarat Montse Vilà, Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya. “Aquesta setmana han conviscut joves de diferents països i el futbol els ha ajudat a superar les barreres de l’idioma, fins i tot a nois amb problemes alts de comunicació, que no han tingut cap dificultat per relacionar-se”.

Els joves han rebut moltes mostres d’afecte com la de tot l’equip de voluntaris, les de l’equip de la Fundació Scort o la del Director Nacional de Special Olympics Switzerland que va visitar el campus i va voler conèixer els representats catalans del moviment internacional.
Aquest projecte a Basilea s’emmarca dins de la nova col·laboració de la Fundació FC Barcelona amb Special Olympics Catalunya amb la que es vol potenciar per ambdues parts la transmissió dels valors inherents a l’esport.

Ara només ens queda acomiadar-nos amb un “fins el proper estiu”.
Més informació i fotografies:

Fotografies: Barbara Schneider

Blog Scort

FCBarcelona

20110812-132919.jpg

20110812-133602.jpg

Compartir:

Més publicacions

Xarxes