Stage de futbol a Basilea amb Special Olympics Catalunya i la Fundació FCBarcelona

Vuit joves esportistes de Special Olympics Catalunya tindran la sort de participar en el Stage de futbol “Special Youth Camp 2011” organitzat per la Fundació Scort que tindrà lloc a la ciutat suïssa de Basilea els propers dies 1 al 6 d’agost. En aquests campus d’estiu, que rep el suport dels club FC Basilea 1893, Werder Bremen i Bayer 04 Leverkusen, així com de la Fundació FC Barcelona, amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, els nois i noies amb discapacitats i en edat escolar, tindràn l’oportunitat d’aprofundir en el seu aprenentatge i perfeccionament dins el món del futbol. A més, un dels objectius principals és promoure les habilitats individuals esportives i la confiança personal mitjançant la pràctica de l’esport. A més, la Fundació Scort promou el treball entre joves amb i sense discapacitats per potenciar la integració i l’intercanvi entre joves.

Els esportistes catalans que participaran en aquesta estada són: Ariadna Zapata, Cristina Bujalance, Didac Llorca, Adrià Liñan, Christian Lopez, Mourad El Haichiu, Jonathan  Proaño i Yerai Moliner. Els jugadors seran acompanyats dels entrenadors Manel Celeiro i Jordi Mula, i l’educador Miguel Àngel Cartes. També hi seran Carlos Palacin, representant de la Fundació FCBarcelona, i la Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà. Per començar a preparar el viatge, el grup va ser convidat dilluns per la Fundació FCBarcelona a recòrrer el CampNou Experiencie. Allà van ser rebuts per les Patrones de la Fundació, Lola Bou i Marta de Llauder, i pel Vicepresident de la Fundació i Membre de la Junta Directiva, Ramon Pont. Els esportistes van estar acompanyats a la seva visita per Palacin, Vilà, Celeiro i Cartes, i alguns dels seus familiars.

Aquesta és la primera vegada que Special Olympics Catalunya i la Fundació FC Barcelona participen en aquest Stage. Aquest projecte enceta una nova etapa en les relacions entre la Fundació FC Barcelona i Special Olympics Catalunya, que, a partir d’ara, s’intensificaran i seran més estretes.

Més informació sobre aquest campus:

http://www.scort.ch/scort_en/index.php/our-work/projects/46-special-youth-camp-2011.html

Compartir:

Més publicacions

Xarxes