La participació a la Cursa per la integració que cada any organitza La Maquinista, va estar tot un èxit. Els esportistes de Special Olympics Catalunya · Acell que van prendre part van ser: Francesc Almagro Novellas, Carlos Anguita Seronelles, Enric Bru Bafalluy, Susana Caceres Menbrado, Andreu Curcoll Valles, Andreu Roger Devesa Blesa, Jordi Duaso Fontanals, David Guibernau Zabala, Xavier Hernandez Clua, Gerard Miralles Gironella, Moisés Moreno Gómez, Artur Morte del Amo, Silvia Ramirez Arcos, Àlvar Roselló Gomar, Francesc Samper Castelló, Emma Tomás Perez, Xavier Vallribera Font, Kilian Vera Ruiz, Joan Vidal Català, Roman Vigara Granados, Roger Vilaseca Monforte, Luisa Muñoz Suria i Carlos Amador Ortega Alonso.

Deixem algunes imatges de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *