Participem a la Cursa La Maquinista

Una vintena d’esportistes de Special Olympics Catalunya – Acell participaran aquest diumenge a la IV Cursa per a la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu.

Els corredors prendran part a les tres modalitats de la Cursa, repartits en tres grups en funció de la distància que realitzaran. El recorregut marcar per l’organització és de 5 kilòmetres. El primer grup prendrà part a la categoria de 10 km, donant dues voltes al traçat. El segon, farà 5 kilòmetres (una volta), i el tercer grup sortirà des de la línia que senyala l’últim kilòmetre.

Els esportistes, acompanyats pels seus monitors, han participat ja amb anterioritat en les darreres edicions d’aquesta cursa, i encara que als seus entrenaments no acostumen a recorre distàncies tan llargues, la participació aquí els planteja nous reptes, ensenyant-los a regular el seu ritme a llarg de la prova. En aquest sentit, la experiència d’altres participacions ha estat molt positiva.

La presència de Special Olympics Catalunya a les curses populars de Barcelona Catalunya ha anat adquirint un caire rellevant i la seva assistència en aquest tipus de competició és habitual, donat que son un espai idoni per compartir la pràctica de l’esport amb altres persones i mostrar d’una manera visible, el nostre esperit d’esport integrador.

Els esportistes de Special Olympics Catalunya – Acell podran ser reconeguts per la seva habitual samarreta, en aquest cas vermella, amb el logotip de l’entitat.

A la imatge, una moment de la participació el darrer any.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes