La delegació espanyola arriba a Atenes

(informació enviada per la delegació)

El passat dia 19 i procedents de Madrid i Barcelona, ​​els esportistes i entrenadors varem arribar a Atenes
Després de la nostra arribada ens van traslladar al Wellcome Center, on vam poder descansar i preparar-nos per un nou viatge a la  destinació prevista per al Host Town.
Plens d’il • lusió i amb ganes de començar la seva estada a Grècia, els esportistes van compartir amb altres països salutacions i somriures. Un gran nombre de voluntaris ens acompanyen des de la nostra arribada i comptem amb el seu suport per a tot el que necessitem.
A les 9 del vespre (hora local) varem agafar el Fery rumb a Creta. Una nova aventura per a tots els participants en aquests Jocs. En el ferri i en la illa, no estem sols, són diversos països els que ens van acompanyar durant el viatge que va durar tota la nit. En arribar a Creta, vam veure alba al port i ens dirigim cap als dos hotels on vam poder descansar.

Continuarem informant…

Compartir:

Més publicacions

Xarxes