500 persones acomiaden el curs esportiu Special Olympics – Acell amb una festa al Pavelló Mundet

Un curs ple d’èxits i d’activitats

“Dos Meetings Internacionals, participar en la Final Four, rebre la visita de la NBA, organitzar el I Trofeu Ciutat de Barcelona, viatjar a Turin, Cremona, Andorra i ara també a Atenes per ser als Jocs Mundials, estar presents al Trofeu Code Godó, a més dels Campionats de Catalunya i les Jornades escolars que han tingut lloc son una bona mostra de la intensa activitat d’aquest curs que ara clausurem” va destacar Francesc Martínez de Foix a la cloenda de la 40 temporada esportiva de Special Olympics Catalunya – Acell que es va celebrar dissabte 18 al Pavelló Municipal Mundet de Barcelona.

Martínez de Foix, President de la Federació Acell i Vicepresident de Special Olympics Catalunya, va agrair l’esforç, la il·lusió i l’empenta dels esportistes i les seves famílies, dels tècnics i dels monitors, però tampoc va voler oblidar a les autoritats presents, “per ajudar a que aquestes iniciatives es puguin desenvolupar”.

A l’acte de cloenda, que va transcorre com una festa esportiva i lúdica, van ser presents Albert Marco, Director general del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Angels Nogué, de la Diputació de Barcelona; Gabriel Arranz, gerent de l’Institu Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Efrèn Carbonell, President de Dincat. Tots ells van destacar la necessitat de continuar amb la pràctica de l’esport i el veritable exemple d’integració que aquest és.

Els membres de la Junta directiva de la Federació Acell, Mercè i Montse Coberta; Rosa Cadenas; Víctor Fernández; Toni Garrich; Josel Lluís Valera; Xavi Tendero; Lluís Pablo Torrealba i Pere Prats també van acompanyar els esportistes i les seves famílies, juntament amb Àlex Angosto, Gerent de la Federació Acell i Montse Vilà, Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya.

La part esportiva va estar a càrrec de Alicia Balandón i Sara Gonzàlez, que van fer una exhibició gimnàstica. També es va llegir el poema “Les flors i les plantes”, de Marta de la Asunción, guanyador del premi de Poesia del Concurs Literari Joan Maragall Asproseat 2011. Amb el lliurament del Trofeus de la temporada i la presència del Nuc, la mascota de Special Olympics Catalunya, va concloure l’acte.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes