Special Olympics Catalunya, convidada amb dos equips l’any que Escaldes-Engordany celebra la Capitalitat de la Cultura Catalana

Una vintena d’esportistes participen al VI Torneig Internacional Special Olympics de Futbol-7 d’Escaldes-Engordany, al Principat d’Andorra

Dos equips Special Olímpics de Futbol-7 representen a Catalunya al VI Torneig Internacional Special Olympics de Futbol-7 que organitza el Departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany en col·laboració amb la Federació Andorrana de Futbol, i que es celebra aquest dissabte onze de juny.

En total són un grup de 20 esportistes que formen dos equips –selecció de Barcelona i selecció de Lleida–, acompanyats per cinc entrenadors i per la Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà. Aquest any 2011, Escaldes-Engordany celebra la Capitalitat de la Cultura Catalana i per aquest motiu s’ha convidat a aquest torneig a les delegacions Special Olympics de Catalunya, de Sardenya i l’amfitriona, Andorra.

Paral·lelament a aquest esdeveniment esportiu, es celebrarà el XIII  Torneig Internacional de Futbol-7 Benjamí. Els partits es jugaran a les instal·lacions del Complex Esportiu i Sociocultural del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany i l’assistència és oberta a tothom.

Els noms dels esportistes de la selecció de Lleida són: Juanito de la Cruz Laplana, Juan Rodriguez Ris, Jordi Noguera Coit, Carlos Garcia Montero i Fernando Goed Sarvise (de l’entitat Aspros); Antonio Roman Serra (ACUDAM); Palmacio Kevin Lebuedja, Aitor Gomez Roca i Jesus Jiménez (APROMI); i Esteve Casado Urbano (ALBA). Els entrenadors son Ruben Sanahuja (ACUDAM) i Manel Pastor (APROMI).

Els noms dels esportistes de la selecció de Barcelona són: Jordi Revenga i Sergio Villalón (Ginesta); Toni Vega (Sant Miquel); Jordi Virella i David Moreno (E. E. Futbol Sala);  Faustino Chumillas (Fundación Cares); Sergio Navarro i Daniel Palanca (TEB) i Jordi Verges (ZIGA ZAGA A) i David Chaparro (ZIGA ZAGA B). Els entrenadors d’aquest grup són: Manel Celeiro, Xavier Tendero i Pedro Haro.

Els partits es jugaran a les instal·lacions del Complex Esportiu i Sociocultural del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany i l’assistència és oberta a tothom.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes