Melissa Heredia Stewart és l’única atleta de Special Olympics Catalunya que prendrà part de l’equip d’equitació de Special Olympics España en els World Summer Games Special Olympics que es celebren a Atenes del 20 de juny al 4 de juliol. Heredia, de vint-i-tres anys, i afectada de Síndrome de Down, participara en el Nivell A (pas, trot i galop).

Aquesta és la primera edició en què s’inclou la Hípica dins de les modalitats esportives d’Special Olympics Espanya, equiparant-se així a la resta del món. L’equip d’equitació que representara a Espanya el formen també José Ynclan (Burgos) i en David Moreno (Ontinyent, València) que prendran part en el Nivell C (pas).

Per seguir aquesta preparació tan important, la Melissa i la seva entrenadora, l’amazona Marta Rodríguez Agullo, han creat un blog on estan escrivint la seva experiència. Es pot seguir a la adreça: www.melissaherediastewart.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *