L’única representant catala d’equitació als Jocs d’Atenes, Melissa Heredia, prepara ja la seva participació

Melissa Heredia Stewart és l’única atleta de Special Olympics Catalunya que prendrà part de l’equip d’equitació de Special Olympics España en els World Summer Games Special Olympics que es celebren a Atenes del 20 de juny al 4 de juliol. Heredia, de vint-i-tres anys, i afectada de Síndrome de Down, participara en el Nivell A (pas, trot i galop).

Aquesta és la primera edició en què s’inclou la Hípica dins de les modalitats esportives d’Special Olympics Espanya, equiparant-se així a la resta del món. L’equip d’equitació que representara a Espanya el formen també José Ynclan (Burgos) i en David Moreno (Ontinyent, València) que prendran part en el Nivell C (pas).

Per seguir aquesta preparació tan important, la Melissa i la seva entrenadora, l’amazona Marta Rodríguez Agullo, han creat un blog on estan escrivint la seva experiència. Es pot seguir a la adreça: www.melissaherediastewart.com

Compartir:

Més publicacions

Xarxes