Una Jornada esportiva al marc d’un equip històric

XVIII Campionat de Catalunya de Hoquei Acell-Special Olympics, a Sant Hipòlit de Voltregà

La localitat de Sant Hipòlit de Voltregà, seu de l’equip Club Patí Voltregà, va acollir el diumenge 29 el XVIII Campionat de Catalunya de Hoquei Acell Special Olympics. Una de les localitats més importants al món del Hoquei va rebre aquesta competició per a persones amb discapacitat intel·lectual envoltada de grans figures del mon d’aquest esport, com Catxo Ordeig, Director Tècnic de la Federaciò Espanyola de Patinatge; els representats del Club Patí Voltregà OK Lliga: Juli Anguita, Capità, Jaume Molas, jugador, i Ricard Ares, entrenador i director esportiu de l’escola d’aquest club.

Ordeig va destacar “el gran esforç que realitzen aquests jugadors, són un veritable exemple per a tots nosaltres”. El Director Tècnic de la Federació, que va possar de relleu l’alt nivell de joc dels equips que van participar en aquest Campionat, ha estat un dels impulsors de la iniciativa de la entitat local, Club Patì Voltregà, que el passat desembre va obrir una secció per a esport adaptat al incloure dins la seva organització al Club Esportiu Car. “La iniciativa ha estat tot un èxit” va destacar Jordi Sala, President de la Fundació Club Patí Voltregà, que va afegir com “es molt enriquidor per a tots, fins i tot, potser més per a nosaltres que per a ells”. Sala va ressaltar l’excel·lent ambient de convivència i aprenentatge que es viu als entrenaments.

L’alcalde de la localitat, Xavier Vilamala es va mostrar també orgullós d’aquesta iniciativa social. “És una idea fantàstica per part de la Fundació integrar el Club Car dins el Club Patí Voltregà, ja que nosaltres defensem que l’esport no és només competició, és també civisme, és convivència… i aquesta iniciativa ensenya als nostres nens que l’esport és també tot això i eduquen als nens en aquest valors”.

Sant Hipòlit va rebre un centenar de persones, entre esportistes, monitors, tècnics, familiars i amics per gaudir d’aquesta festa esportiva que va tenir lloc al Pavelló Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà.

A l’acte de lliurament de Trofeus a tots el participants van ser presents Xavier Vilamala, alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà; Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics Catalunya; Sergi Vilamala, Alcalde de Masies de Voltregà; Josep Mussull, Conseller d’Esports del Concell Comarcal d’Osona; Jordi Sala, President de la Fundació Club Patí Voltregà; Catxo Ordeig, Director Tècnic de la Federaciò Espanyola de Patinatge; els representats del Club Patí Voltregà OK Lliga: Juli Anguita, Capità, Jaume Molas, jugador, i Ricard Ares, entrenador i director esportiu de l’escola del club; Antoni Ramirez, President del Club Car; Mercè Cuberta, Presidenta de la Territorial de Barcelona de la Federació Acell; Montse Cuberta i Víctor Fernández, de la Junta Directiva d’ACELL; Francina Puig, Regidora benestar social, igualtat i ciutadania de Sant Hipòlit de Voltregà i Albert Font, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans.

La classificació va quedar de la següent manera:
1er.- Flor de Maig CFT;
2on.- E.E. Barcelona (Acell);
3er.- TEB (Taller Escola Barcelona)
4rt.- Barcanova (GSIS-Barcanova)
5è.- Club Car – Patí Voltregà (CAR C.E.)

A la Jornada es van poder gaudir de diverses activitats socials i lúdiques per a tothom, en particular als nens. Fins i tot es va poder gaudir d’una exhibició de la secció de patinatge artístic del Club.

Una de les sorpreses emotives de la tarda va tenir lloc durant l’acte de lliurament de trofeus, quan es va conèixer que l’equip femení del Club Patí Voltregà va assolir la Copa d’Europa en aquell mateix moment.

Podeu veure la galeria de fotografies de la jornada en aquest enllaç

Compartir:

Més publicacions

Xarxes