La localitat de Sant Hipòlit de Voltregà acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya d’Hoquei Acell Special Olympics, que, aquest any celebra la seva divuitena edició. Aquesta festa de l’Hoquei per a persones amb discapacitat intel·lectual aplegarà a la localitat amfitriona al voltant d’un centenar de persones, entre esportistes, monitors, tècnics, familiars i amics.

El Pavelló Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà serà el punt de trobada per la celebració d’aquesta jornada on prendran part cinc entitats de Catalunya que participen a diferents categories: TEB (Taller Escola Barcelona); Flor de Maig CFT; Club Car – Patí Voltregà (CAR C.E.); Barcanova (GSIS-Barcanova); i E.E. Barcelona (Acell).

La competició s’organitza en tres categories d’edat (de 8 a 15 anys; de 16 a 21 anys i de més de 22 anys) i en tres nivells de discapacitat: Avançat, Intermig i Inicial.  L’horari és de 10 a 14.15 i de 15.30 fins les 18,15h.

A les 18.30 es celebrarà l’acte de lliurament de Trofeus a tots el participants. Hi seran presents Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics Catalunya, Xavier Vilamala, Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Sergi Vilamala, Alcalde de Masies de Voltregà, Antoni Vilella, Regidor d’esports de Masies de Voltregà i Víctor Fernández, de la Junta Directiva d’ACELL, entre d’altres.

El Campionat de Catalunya inclourà també diverses activitats socials i lúdiques per apropar a la població la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat. Així, al matí hi haurà xocolatada i coca per a tothom, i al llarg de tot el dia es desenvoluparan diferents activitats infantils.

La participació a tots el actes és oberta i gratuïta per a tothom.