XVIII Campionat de Catalunya de Hoquei Acell-Special Olympics, a Sant Hipòlit de Voltregà

La localitat de Sant Hipòlit de Voltregà acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya d’Hoquei Acell Special Olympics, que, aquest any celebra la seva divuitena edició. Aquesta festa de l’Hoquei per a persones amb discapacitat intel·lectual aplegarà a la localitat amfitriona al voltant d’un centenar de persones, entre esportistes, monitors, tècnics, familiars i amics.

El Pavelló Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà serà el punt de trobada per la celebració d’aquesta jornada on prendran part cinc entitats de Catalunya que participen a diferents categories: TEB (Taller Escola Barcelona); Flor de Maig CFT; Club Car – Patí Voltregà (CAR C.E.); Barcanova (GSIS-Barcanova); i E.E. Barcelona (Acell).

La competició s’organitza en tres categories d’edat (de 8 a 15 anys; de 16 a 21 anys i de més de 22 anys) i en tres nivells de discapacitat: Avançat, Intermig i Inicial.  L’horari és de 10 a 14.15 i de 15.30 fins les 18,15h.

A les 18.30 es celebrarà l’acte de lliurament de Trofeus a tots el participants. Hi seran presents Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics Catalunya, Xavier Vilamala, Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Sergi Vilamala, Alcalde de Masies de Voltregà, Antoni Vilella, Regidor d’esports de Masies de Voltregà i Víctor Fernández, de la Junta Directiva d’ACELL, entre d’altres.

El Campionat de Catalunya inclourà també diverses activitats socials i lúdiques per apropar a la població la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat. Així, al matí hi haurà xocolatada i coca per a tothom, i al llarg de tot el dia es desenvoluparan diferents activitats infantils.

La participació a tots el actes és oberta i gratuïta per a tothom.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes