L’alcalde assegura que la localitat vol acollir mès esdeveniments Special Olympics

Montornès del Vallès va ser una festa el passat diumenge 15 de maig. La localitat va ser l’amfitriona del XXVI Campionat de Catalunya de Futbol Sala Acell – Special Olympics, que va aplegar més de 700 persones per gaudir de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest Campionat de Catalunya és una de les competicions més destacades tant per la seva estructura com pel seu volum de participants, per la seva transcendència i l’alt nivell de joc.

L’edició d’enguany es va celebrar a la zona esportiva municipal de Montornès, on els 667 participants entre jugadors, entrenadors i delegats, es van afegir familiars i simpatitzants que es van acostar a donar suport als 50 equips participants, de 37 clubs, provinents de les quatre províncies catalanes més una delegació convidada de Special Olympics Andorra.

Al llarg de tota la Jornada es van jugar més de 70 partits i es van realitzar sèries de proves adaptades i individuals. Aquestes modalitats consisteixen en un circuit amb tres o quatre estacions. Les proves adaptades son pels nois amb un nivell més alt de discapacitat, i les individuals es realitzen en el cas de jugadors que no son dins de cap equip.

L’alcalde de Montornès del Vallès, Daniel Cortès, va assegurar que “aquesta és la primera vegada que celebrem un esdeveniment esportiu Special Olympics-Acell, però espero que en puguem veure molts mès en un futur pròxim”. Entitats locals, com el Club de Futbol Montornès s’han implicat també en aquest esdeveniment esportiu, en aquest cas donant el seu suport, aportant material i reorganitzant el calendari propi per facilitar aquest Campionat.

Al lliurament de premis posterior als partits van ser-hi presents l’Alcalde de Montornès, Daniel Cortés; la Regidora de Serveis Socials, Marta Bailón; el President del Club Futbol Montornès, Carles Gil; Josep Maria Lecina, membre de la Junta Directiva del Club de Futbol Montornès; Francesc Martínez de Foix, President de la Federació Acell i Vicepresident de Special Olympics Catalunya; Víctor Fernández, membre de la Junta Directiva de Acell; Angel Monell, membre de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya; i Montse Vilà, Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya.

Podeu veure les imatges de la Jornada en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *