Reus acomiada Meeting Internacional Special Olympics amb èxit de participació

Els 500 esportistes que han participat els darrers dies al Meeting Special Olympics Reus 2011 s’han acomiadat aquest migdia al Pavelló Olímpic de Reus en un acte de cloenda on tots els presents han coincidit en destacar l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu de caire internacional on, en tant sols tres dies, s’han jugat 79 partits de Bàsquet i 33 de Bàdminton, a més de les sèries de Proves Adaptades de Bàsquet.

Josep Ramon Pijoan, President de Special Olympics Catalunya, ha destacat com “desprès d’aquests dies de competició, tants sol tenim paraules de agraïment a la ciutat de Reus, per la vostra acollida, no tants sols oferint unes fantàstiques instal·lacions, si no per la qualitat humana d’aquest voluntaris que, sens vosaltres això no haurien pogut fer, ens doneu el vostre exemple altruista”. També s’ha adreçat als esportistes per agrair que “heu demostrat els valors del nostre esport, heu demostrar el valor de lluita, de la superació. Avui os veig cansats, però això sí, feliços”.

Francesc Martínez de Foix, President de la Federació Acell ha fet ha valorat aquest dies com “fantàstics i vitals. Si el 96 Reus va representar la consolidació d’aquell entusiasme del 92, quelcom imprescindible del que hem viscut durant 15 anys, avui, aquest 2011 difícil, Reus ens ha donat altre cop la força i vitalitat necessàries que necessitem per tirar endavant en temps de crisi. Una vegada més sortirem de Reus feliços i convençuts que som capaços de tot”. Martínez de Foix ha recordat també a les delegacions de Special Olímpics que s’han desplaçat des de Andorra, Itàlia, Aragó i Múrcia, així com els equips del Programa de Salut de Special Olympics España.

Josep Lluís Pérez, Alcalde de Reus ha volgut agrair a l’organització “la confiança que ens doneu per celebrar a Reus aquest Meeting que rememora aquells Jocs Special del 96”. També ha destacat que “volem ser al costat del les pares i las mares d’aquests esportistes tan meravellosos, i agrair a la gent que també es al seu costat, com ara els tècnics, monitors i tots els professionals. Moltes gràcies a tots.”

Els esportistes, que han omplert la pista del Pavelló Olímpic de Reus, han viscut un dels moment més emocionats amb la baixada de la bandera de Special Olympics Catalunya, que ha presidit aquest esdeveniment internacional, al temps que s’escoltava el himne.
Tot seguit s’han lliurat els trofeus per ordre invers de classificació i les medalles de participació a tots els participants, i s’ha acomiadat el Meeting.

Algunes xifres: 500 esportistes, 100 voluntaris, 200 tècnics, monitors i altres professionals,  79 partits de Bàsquet, 33 partits de Bàdminton

Compartir:

Més publicacions

Xarxes