Els alumnes de Reus ens visiten al Meeting

Els alumnes de les escoles de Reus ens han visitat per veure per dins com és l’organització d’un esdeveniment esportiu d’aquest tipus. El grup d’escolars, de 12 anys, formen part d’un projecte de l’Ajuntament de Reus on els nois, al llarg d’un curs escolar, assumeixen el compromís de desenvolupar un projecte concret que ajudi a millorar la seva ciutat. Aquest curs, el projecte escollit havia estat l’esport, i totes les escoles de Reus participen. Els nois que en van visitar dissabte el matí són la representació de cada escola. Dins la seva visita han parlat amb els responsables de cada departament de l’organització, han gaudit d’alqgunes proves, i desprès han compartit un temps al Village amb els esportistes i la nostra mascota, el Nuc.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes