Partit d’exhibició al Trofeu Conde Godó

Sergi Bruguera i Carles Costa han participat aquesta tarda en un partit d’exhibició amb vuit tenistes de Special Olympics Catalunya, dins el marc del Barcelona Open Banc Sabadell-59è Trofeu Conde de Godó. Les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona han acollit els esportistes que han gaudit un altre any de la possibilitat de ser entre les millors raquetes del món.

Els esportistes de Special Olympics Catalunya han estat Carles Vaqué, Sergi Carreras, Cristina Moral, Roger Seguí, Antonio Bonete i Marta Gómez, la primera dona que el 2006 va obrir les portes a la participació femenina en un trofeu exclusivament masculí,

Carles Costa, vinculat amb Special Olympic Catalunya des dels Jocs Special Olympics de Badalona en 2004, va destacar al final del partit el gran nivell de joc d’aquests esportistes, i com “sempre és una gran satisfacció poder jugar amb ells, disfruto molt. Feia temps que no ho feia i han pujat moltíssim el seu tennis”. El responsable d’aquest éxit esportiu és el també ex-tennista d’elit Sergi Bruguera, membre de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya, que ha aconseguit que, amb pràctica habitual de l’esport i l’entrenament sistemàtic els tennistes amb discapacitat intel·lectual arriben a estar entre els millors d’Espanya.

Al partit d’exhibició han estat presents Albert Agustí, President del Reial Club de Tennis Barcelona, Albert Costa, capità de l’equip espanyol de Copa Davis, l’ex-tennista i guanyador del Trofeo Conde Godó Manuel Orantes i l’advocat Jordi Durá, membres de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya, Víctor Fernández membre de la Junta Directiva de la Federació Acell i Àlex Angosto, Gerent d’aquesta mateixa entitat.

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes