Sergi Bruguera i Carles Costa participaran el dijous al partit d’exhibició Special Olympics Catalunya al Open Banc Sabadell-59è Trofeu Conde de Godó

Les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona acolliran aquest proper dijous, 21 d’abril, el partit d’exhibició de tennis Special Olympics Catalunya, dins el marc del Barcelona Open Banc Sabadell-59è Trofeu Conde de Godó, amb els ex tennistes d’elit Carles Costa i Sergi Bruguera.

Bruguera i Costa, campions d’aquest Trofeu, jugaran aquest partit d’exhibició amb els esportistes de Special Olympics Catalunya Carles Vaqué, Sergi Carreras, Cristina Moral, Roger Seguí, Antonio Bonete i Marta Gómez, la primera dona que el 2006 va obrir les portes a la participació femenina en un trofeu exclusivament masculí.

Carles Costa, que va arribar a estar entre els 10 primers jugadors de l’ATP, és vinculat amb Special Olympic Catalunya des dels Jocs Special Olympics de Badalona en 2004.

Per la seva part, Sergi Bruguera és membre de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya, i ha aconseguit que, amb pràctica habitual de l’esport i l’entrenament sistemàtic els tennistes amb discapacitat intel·lectual assoleixin un alt nivell de joc, arribant a estar entre els millors d’Espanya.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes