El Primer Campionat d’esquí Special Olympics – Acell s’ha desenvolupat aquest cap de setmana a les pistes de La Molina, amb èxit. Els 37 esquiadors amb discapacitat intel·lectual han participat en les dos modalitats previstes per l’organització: esquí alpí (competició) i raquetes (exhibició). Aquesta és la primera vegada que Special Olympics Catalunya  i la Federació Acell organitzen un campionat d’esquí, encara que el grup d’esportistes que practiquen esports d’hivern ha participat en diverses competicions internacionals i als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics a Idaho, amb molt bons resultats.

A l’acte de lliurament de premis s’ha destacat, per part de totes les autoritats, aquest moment tan important per l’esport d’hivern per a persones amb discapacitat intel·lectual. Entre els presents van ser Víctor Fernández, membre de la Junta Directiva d’Acell; Ramón Vilaseca, membre de la Junta Directiva de Dincat; Marta Viver, Cap de Comunicació de La Molina; Alex Angosto, Gerent de la Federació Acell i Dani Molera, Cap del Departament de Lleure d’Acell.

Encara que al inici de la jornada la pluja ha estat present, aviat ha desaparegut hi s’han pogut desenvolupar totes les proves previstes. Els esportistes participants pertanyen a les següents entitats: Special Olympics Andorra, Grup Alpí Núria-Masella de la Cerdanya, Cercle Aventura i l’ Escola Esportiva de la Federació ACELL.

El proper cap de setmana, vuit esportistes de Special Olympics – Acell viatjaran a l’estació de Soldeu per participar en un Trofeu organitzat per Special Olympics Andorra on participaran també SO Mònaco, i un equip de la Seu d’Urgell.

Imatges: http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157626239285281/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *