I Campionat d’esquí Special Olympics – Acell

26 i 27 de març, a La Molina

Un grup de 37 esportistes participaran aquest cap de setmana en el I Campionat d’esquí Special Olympics – Acell que es desenvoluparà a les pistes de La Molina. Encara que el grup d’esquiadors Special Olympics – Acell han participat en diverses competicions internacionals i als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics a Idaho, amb molt bons resultats, aquesta és la primera vegada que es celebra un Campionat d’esquí Special Olympics – Acell.

Les modalitats de participació en aquest Campionat son esquí alpí (competició) i raquetes (exhibició). El dissabte es duran a terme els entrenaments i el diumenge de 10.30 fins les 13 h. Al final tindrà lloc la cerimònia de lliurament de trofeus.

Els esportistes pertanyen a les següents entitats: Special Olympics Andorra, Grup Alpí Núria-Masella de la Cerdanya, Cercle Aventura i l’ Escola Esportiva de la Federació Acell.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes