Reus serà la ciutat amfitriona del Meeting Internacional Special Olympics Reus 2011. Un esdeveniment esportiu organitzat per la Federació Acell i l’Ajuntament de Reus, que tidrà lloc els propers 29 i 30 d’abril i 1 de maig. Demà, dimarts 22 de març es farà la presentació a un acta on seràn presents Joan Anton Verge, regidor d’Esport i Lleure de l’Ajuntament de Reus; Sergi Grimau, col·laborador d’ACELL i de Special Olympics; Alex Angosto, Gerent Federació  ACELL; Enric Blesa, Director Nacional Special Olympics España. Roger Grimau, padrí de la secció de bàsquet de Special Olympics Catalunya, no podrà ser-hi present però s’adreçarà als esportistes mitjançant unes paraules enregistrades en vídeo. també seran presents Joan Lluis Monteys, Vicepresident Federació ACELL; Manel Algeciras, Director Esportiu de la Federació ACELL;  José Miguel Esteller, Responsable de la secció de Bàsquet de la Federació ACELL; Montse Vilà, Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya; Yolanda Pérez, Responsable dels Programes de Salut de Special Olympics España i Luci Villagrassa, Responsable de la Sectorial de Lleure (i esport) de la Federació Dincat, coordinadors de la part de Jornades Tècniques que es desenvoluparan al Meeting.

Per mès informació sobre aquest esdeveniment, podeu descarregar el dossier de premsa.