Èxit a la 17ena Jornada Escolar de Futbol Sala Special Olympics Catalunya-Acell

Més de 150 futbolistes d’arreu Catalunya han pres part en competicions i proves adaptades amb el suport de la Fundació Marcet i la Johan Cruyff Foundation

17 de març.- Més de 150 esportistes amb discapacitat intel·lectual, d’entre 8 i 20 anys, han pres part dins la 17 la Jornada Escolar de Futbol Sala que organitzen Special Olympics Catalunya i la Federació Acell. Un total de 10 entitats esportives d’arreu de Catalunya han participat en els partits i proves adaptades adreçades a nois i noies en edat escolar.

Aquesta darrera Jornada ha estat marcada per la sensibilització cap al benefici que la pràctica continuada de l’esport representa, sobre tot, en els temes de caire social, com la millora de les relacions, les hàbits d’higiene, de socialització, l’autonomia personal, i d’altres. Altre dels aspectes que s’ha volgut remarcar és el lema de Special Olympics “Tots som campions” per recordar la importància de la participació.

A la Jornada d’avui van ser-hi presents Violant Cavera, Directora General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya,  Teresa Natàlia Gil, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Alfons Montenegro, Director del Programa de Persones amb Discapacitat de la Diputació de Barcelona; Esther Eroles, Directora de Programes de la Johan Cruyff Foundation;  i Francesc Martínez de Foix, Vicepresident de Special Olympics Catalunya i President de la Federació Acell.

Imatges de la Jornada

Compartir:

Més publicacions

Xarxes