Jornada Escolar de Futbol Sala Special Olympics Catalunya-Acell, amb la Fundació Marcet

Futbolistes d’arreu Catalunya prendran part en competicions i proves a l’Escola Meiland, aquest dijous

Més de 150 esportistes amb discapacitat intel·lectual, en edat escolar, participaran el proper dijous 17 a la Jornada Escolar que organitzen Special Olympics Catalunya i la Federació Acell. La Jornada compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, La Caixa, i la Johan Cruyff Foundation, que mitjançant un conveni, dóna suport a tota l’activitat escolar de la Federació Acell. A més, la Jornada es realitza en col·laboració amb la Fundació Marcet, que cedeix les seves instal·lacions esportives a Barcelona. La col·laboració entre la Fundació Marcet i la Federació Acell és una constant al llarg de tot l’any. És a les instal·lacions de la Fundació on es realitzen les activitats de la Lliga Catalana de Futbol Sala per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, cada 15 dies.

La pràctica continuada de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual és necessària pel seu desenvolupament físic i personal, ja que ajuda a millorar la seva qualitat de vida.

Els futbolistes que prendran part pertanyen a 10 entitats esportives d’arreu de Catalunya. La Jornada es divideix en una part de competició en format de partits, i una altra de proves individuals i proves adaptades, dividides per franges d’edat, des dels 8 als 20 anys. Les proves individuals són conducció, passada i xut, i les proves adaptades de nivell IV són xut dinàmic, passada i recepció, i conducció. La competició i les proves es desenvoluparan al llarg de tot el dia.

Jornada Escolar de Fútbol Sala

Data: 17 de març

Lloc: Escola Meiland. Av. del Estatut, S/N – 08035 – Barcelona

Horari: Matí: de 10 a 14 h / Tarda: de 16 a 18 h

Compartir:

Més publicacions

Xarxes