Set jugadors catalans Special Olympics, al Torneig paral·lel de la Final Four, a Barcelona, al maig

Set jugadors catalans formaran la selecció de basquet Special Olympics · Acell que jugarà el Torneig de la Final Four al mes de maig, a Barcelona. La Ciutat Comtal, com seu de la final de la Eurolliga, tindrà un torneig paral·lel amb jugadors de Special Olympics de quatre països, dins els programa “Be a Fan”, promogut per Special Olympics Euroasia.

Aquest dissabte ha tingut lloc la segona i darrera selecció dels jugadors de bàsquet catalans amb discapacitat intel·lectual. Les proves s’han celebrat al CEM Mundet, a Barcelona, sota la supervisió un grup d’entrenadors que han tingut la difícil tasca d’escollir els nois que participaran en aquest Torneig.

Els seleccionats són: Abel Merida, de la entitat Acidh; Roger Perez, de Lexia; Esteve Rubio, Samuel Redo i Pep Rovira, de Magics; Sergio  Sanchez, de E.E.; i Edwin Camilo, de Gava.

A l’actualitat hi ha 700 jugadors de basquet Special Olympics a Catalunya. La selecció dels jugadors que disputaran el torneig s’ha fet entre els jugadors d’entre 15 a 25 anys, de 26 clubs d’arreu Catalunya. La primera selecció va tenir lloc el 12 de febrer a la pista poliesportiva de Montbau, on van participar 42 jugadors de bàsquet amb discapacitat intel·lectual.

A partir d’ara tindran lloc dos entrenaments més per a preparar el torneig. El primer serà a la ciutat de Lleida.

©Fotografia: Víctor Fernández

Click aqui per veure més imatges a la nostra galeria de fotos

Compartir:

Més publicacions

Xarxes