El Campionat de Catalunya de Natació Special Olympics-Acell celebra 30 anys a Sabadell

Aniversari de la natació adaptada

El Club Natació Sabadell ha acollit aquest diumenge 23 de gener, a la piscina de Can Llong, el XXX Campionat de Natació de Catalunya Special Olympics-Acell. Més de 500 persones entre esportistes, monitors i familiars i amics han gaudit d’aquesta jornada on el Club i l’Ajuntament ha estat volgut manifestar el seu suport  a l’esport adaptat.

Francesc Martínez de Foix, President de l’Acell i Vicepresident de Special Olympics Catalunya ha volgut agrair “el suport de tots per assolir aquests 30 Campionats de Catalunya”. També Maria Ramoneda, Regidora de Serveis Social de l’Ajuntament de Sabadell ha destacat “l’honor que representa per a la ciutat, acollir  aquesta jornada esportiva”; i Andreu Llobera, Membre de la Junta Directiva del C.N. Sabadell, ha reconegut el treball de tots, “que no és només el dia d’avui, si no el treball que es fa dia rera dia”.

Llobera ha agraït també el Premi Nacional Special Olympics que va rebre l’entitat C.N. Sabadell el darrer desembre, per la seva tasca en favor de l’esport adaptat. “Es una demanda social a la que no es pot donar l’esquena, però això és la feina que desenvolupem cada dia”, va explicar.

La piscina de Can Llong ha estat testimoni del desenvolupament de les probes on han participat el 386 nedadors i nedadores, de 37 entitats, arribats de tota la geografia catalana i d’Andorra. Un esdeveniment que, amb set anys de tradició a Sabadell, és ja part de la tradició de la ciutat.

També han estat presents a la jornada, Joan Lluís Montenys, Víctor Fernández i Lluís Pablo Torralba membres de la Junta Directiva de la Federació Acell; Àlex Angosto, Gerent d’Acell, Oriol Capellades, Representat de la Junta Directiva del Club Avant; David Boleda, Responsable de Federació del Club Natació Sabadell; i Mercè Coberta, Presidenta de la Junta Territorial de la Federació Acell.

Les proves que s’han desenvolupat al llarg de tot el dia són les següents: crol (25, 50, i 100 metres); braça (25, 50 i 100 m); esquena (25 i 50 m); papallona (25 m); relleus lliures i per estils (4×25 i 4×50 m);  lliures sense estil (25 i 50 m) i  flotació (25 m), les dues darreres modalitats, dins la categoria de proves adaptades.

A la festa s’han sumat les famílies del esportistes, a més de Ia mascota de Special Olympics Catalunya, el simpàtic drac, Nuc.

Podeu veure imatges de la jornada a:
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157625762855921/

Compartir:

Més publicacions

Xarxes