L’Eurolliga de bàsquet col.labora amb Special Olympics

Un grup de jugadors de la Federació ACELL – Special Olympics va participar ahir a la nit en el actes del partit de l’Eurolliga que van disputar el Regal FC Barcelona i el Cholet Basket, al Palau Blaugrana. Abans de començar el partit es va fer una petita presentació del Moviment Special Olympics i els esportistes van fer el Jurament del Jocs Special Olympics: “Vull guanyar, però sinó ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent”.

A la mitja part van fer una petita exhibició de bàsquet i durant el partit el logotip del moviment internacional va ser present al Palau, imprès a la pista, mentre que els jugadors vestien samarretes i braçalets amb el logo de l’organització. Aquestes samarretes estaven a la venda un cop finalitzat el partir per tal de recollir fons per a l’organització.

L’Eurolliga de bàsquet col.labora amb atletes amb discapacitat intel·lectual a les competicions, donant suport a Special Olympics amb esdeveniments en els pavellons, al llarg de 24 partits durant les pròximes dues setmanes.

Aquesta serà la segona temporada consecutiva que l’Eurolliga col.labora amb Special Olympics, organització mundial que promou la inclusió de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual a través de l’esport. L’objectiu és incrementar el nombre de persones que fan l’esport a Europa.

Amb aquestes accions en els partits es busca promoure un canvi en les opinions sobre les persones amb discapacitat, millorant l’acceptació i la integració dels atletes amb discapacitat intel·lectual.

Recentment, Roger Grimau, capità del Regal FC Barcelona ha estat anomenat padrì de la secció de bàsquet ACELL-Special Olympics.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes