Special Olympics amb el I Torneig de Paddle Solidari Blaugrana Social Club

En motiu de la Marató de TV3, dedicada enguany a les lesions medul•lars, Blaugrana Social Club ha volgut aportar el seu granet de sorra organitzant el I Torneig de Pàdel Solidari Blaugrana Social Club by DS Team, que facilita les pistes, pilotes i staff per al torneig.

L’acte tindrà lloc durant el diumenge 19 de desembre a les instal•lacions del Club Ciudad Diagonal.

La motivació per participar en els actes de la Marató de TV3 ve motivada pel fet que dos dels membres de Blaugrana Social Club, Josep Ballester i Clara Lapiedra, van formar part de la Comissió sobre Accessibilitat durant la campanya a la presidència de Sandro Rosell. Durant aquest període, van tenir la ocasió de documentar-se i fins i tot enregistrar videoreportatges que il•lustraven situacions com ara la dificultat per accedir a les instal•lacions actuals del Camp Nou. També van crear reportatges sobre el foment de l’esport adaptat, motiu pel qual Special Olympics se suma en aquest acte donant el seu suport. També és així en el cas de la Fundació del FC Barcelona, en la seva vessant de promocionar els actes solidaris que es fan en el territori.

Durant el dia 19, tindrà lloc un torneig de pàdel amateur a les instal•lacions del Club Ciudad Diagonal, de parelles mixtes que conclourà amb un acte d’entrega de premis in situ, encapçalat per Pilar Guinovart, directiva de l’Àrea Social del FC Barcelona.

Per als premis, Blaugrana Social Club han aconseguit que cinc empreses, de forma altruïsta, aportessin els seus productes o serveis. Aquests són: dos caps de setmana per a dues persones a Anyós Park (hotel 4E a Andorra); dos rellotges de la marca Bassel, dos packs d’aventura Dakotabox.es per a dues persones, dos lots de productes Remington per a la imatge i dos parells de calçat esportiu Munich.

El torneig, que ha estat organitzat de forma voluntària, obre les inscripcions a partir de demà, dissabte 27 de novembre i espera aconseguir una afluència considerable. El preu de la inscripció és de 25 € per persona (15 € en el cas dels socis de Blaugrana Social Club i lliure per als practicants d’esport adaptat) i anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3, descomptant únicament la despesa del polo commemoratiu que s’enduran tots els participants.

Presentació del torneig: Flyer

Compartir:

Més publicacions

Xarxes