Roger Grimau, padrí de Bàsquet Special Olympics · Acell

Roger Grimau, capità del Regal FC Barcelona serà el padrí de la secció de Bàsquet de la Federació ACELL – Special Olympics. Aquesta col·laboració, facilitada per la Fundació del Futbol Club Barcelona, tindrà com a missió principal el promoure la practica de bàsquet entre els esportistes Special Olympics, mitjançant visites a les entitats, entrenaments i clínics, tant per part seva com d’altres companys del Regal FC Barcelona.

“El fet que el Capità del Regal FC Barcelona hagi acceptat ser padrí de la nostra secció de bàsquet és molt motivador i engrescador pel nostre esport i els esportistes. Grimau és un model a seguir”, va declarar Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics.

Aquesta no és la primera ocasió en que Grimau es vincula a ACELL – Special Olympics, Recentment va acompanyar els esportistes Special Olympics a l’Eurolliga, on va fer el discurs de presentació.

El seu germà, Sergi Grimau, ex-jugador de bàsquet, també s’ha vinculat en diferents ocasions, la darrera va ser fa unes setmanes, on va ser abanderat d’una delegació a la cerimònia de inauguració del Meeting Special Olympics · Figueres 2010.

“Pels nostres esportistes i per les seves famílies és molt important comptar amb un figura de referència com ara Grimau, ja que els motiva molt més encara  i els ajuda a superar-se encara més”, va afirmar Martínez de Foix. “Un exemple és Sergi Bruguera, que és entrenador oficial de la nostra secció de tennis. Tothom ha reconegut l’alt nivell que han assolit aquest esportistes i l’alta motivació per entrenar-se, i això és fonamental en el seu desenvolupament diari”.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes