“Estic molt feliç de que m’hageu escollit com a padrí del bàsquet i hem fa molta il·lusió, per que vosaltres feu gran l’esport”. Amb aquesta paraules s’ha adreçat Roger Grimau, capitá del Regal FC Barcelona, a la representació d’esportistes de special olympics-acell presents durant l’acte de convocatòria de la XIII Marxa Special Olympics · Dincat, on s’ha presentat al jugador com nou abanderat d’aquesta secció esportiva.

“El bàsquet és la meva vida, m’apassiona, i m’agrada poder compartir-ho amb vosaltres” els hi va dir, “vosaltres sou un exemple, pel vostre esperit de sacrifici, de superació, el meu desitj és que pugui ajudar a que vinguin més esportistes i fer anar creixent aquesta secció”.

Aquesta col·laboració, facilitada per la Fundació del Futbol Club Barcelona, tindrà com a missió principal el promoure la practica de bàsquet entre els esportistes de Special Olympics i de la federació Acell, mitjançant visites a les entitats, entrenaments i clínics, tant per part seva com d’altres companys del Regal FC Barcelona.

“El fet que el Capità del Regal FC Barcelona hagi acceptat ser padrí de la nostra secció de bàsquet és molt motivador i engrescador pel nostre esport i els esportistes. Grimau és un model a seguir”, va declarar Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics, que també va recordat la forta vinculació amb l’ex tennista Sergi Bruguera.  “Sergi és entrenador oficial de la nostra secció de tennis i els ha ajudar a assolir un nivell molt alt, a banda de l’alta motivació per entrenar-se, i això és fonamental en el seu desenvolupament diari”.

Grimau ha rebut una medalla de participació i una samarreta oficial de Special Olympics que li ha lliurat l’Enric Ferré, jugador de bàsquet del Taller Escola Barcelona.

Una secció de bàsquet serà present a l’acte de festa de la XIII Marxa Special Olympics que tindrà lloc aquest diumenge al Palau Blaugrana, on també es lliuraran els II Premis Nacionals Special Olympics.

Una resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *