XIII Edició de la Marxa Special Olympics-DINCAT “Tots som campions”, aquest diumenge a les 10:30, a la Plaça Maria Cristina

Més de 1.500 persones participaran en aquesta caminada solidària i de reivindicació dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, que ja s’ha convertit en una de les principals curses populars de la ciutat.

Aquest proper diumenge, 21 de novembre, a les 10:30  del matí, tindrà lloc a Barcelona la XIII Marxa Special Olympics, que sota el lema “Tots som campions” commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La Marxa, una de les principals curses populars que es celebren a la ciutat, anirà des de la Plaça Maria Cristina fins el Palau Blaugrana on es celebrarà una festa i tindrà lloc l’entrega dels II Premis Nacionals Special Olympics Catalunya al valor esportiu, al compromís solidari, a la responsabilitat social i el premi d’honor.

Els organitzadors, Special Olympics, la Federació Acell i Dincat (Discapacitat Intel·lectual Catalunya) volen reivindicar, amb aquesta Marxa, que desenvolupa amb una caminada, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que es celebra el 3 de desembre. La Marxa serveix per a reivindicar el paper que les persones amb discapacitat intel·lectual juguen en l’esport, en el treball i en el seu entorn més immediat, a casa seva.

La Marxa Special Olympics reuneix cada any al voltant de 1.500 persones. El lema “Tots som campions” vol recordar el valor de la participació i la superació personal tant als esdevenients esportius com a la mateixa vida, com veritable premi i reconeixement. Aquest any tindrà una especial presència el recentment celebrat Meeting Special Olympics Figueres 2010.

La Marxa Special Olympics compta amb el suport de la Fundació FCBarcelona.

L’horari de l’acte és el següent:

10.30h Convocatòria a la Plaça Maria Cristina

11.00h Inici de la MARXA amb la batucada dels Protons

11.45h Inici de l’acte Central al Palau Blaugrana

· Projecció del Vídeo dels Esportistes Special Olympics i FC Barcelona

· Imatges del Meeting Internacional Figueres 2010

· 2ª Edició Premis Nacionals Special Olympics Catalunya

· Actuació d’Elena Gadel acompanyada de la mascota de Special Olympics “Nuc” i els Barça Toons

· Exhibició de Bàsquet Special Olympics – FC Barcelona

· Cheerleaders del Barça i actuació musical de BANANA BEACH

· Regal a Tots els assistents del CD “Les nostres Cançons” i més sorpreses!!!

13.30h Dinar a l’Alberg INOUT per als Clubs i Centres que venen de més lluny

Compartir:

Més publicacions

Xarxes