Èxit a la primera participació de Special Olympics / Acell al Garmin Barcelona Triathlon

Els dotze esportistes han mostrat un alt nivell al seu debut en aquest gran esdeveniment esportiu i multitudinari

La primera participació de Special Olympics / Acell en el Garmin Barcelona Triathlon ha estat un èxit. Quatre equips de tres esportistes cadascun han participat en la modalitat de relleus anomenada sprint. Cada equip ha comptat amb un nedador un ciclista i un corredor.
Els dotze esportistes que han participat han mostrat un gran nivell a cadascuna de les seves intervencions, inclus han avançat als esportistes de la sèrie precedent, en algun cas. A la prova de natació s’han recorregut 750 metres a mar obert, en ciclisme s’han disputat 20 quilòmetres en dues voltes a un circuit, i a la cursa han corregut 5 quilòmetres.
L’organització ha recordat pels altaveus en tot moment durant la celebració d’aquest esdeveniment, la participació dels equips de Special Olympics / Acell, i ha lliurat una medalla de participació a cada esportista al finalitzar la proba.
El fet que esportistes amb discapacitat intel·lectual participin en una competició tant exigent com un triatló, és la demostració de fins on es poden desenvolupar les capacitats de les persones amb esforç, constància i esperit de superació.
Special Olympics Catalunya i ACELL van acceptar la invitació de l’organització per prendre part en aquest important esdeveniment “ja que és un espai idoni per a compartir esport amb gent del carrer i fer visible el nostre concepte d’esport integrador per a tothom”, segons va dir el President de Special Olympics Catalunya, Josep Pijoan.
Per altra banda, la participació dels esportistes ha estat possible gràcies a la acció desinteressada de l’empresa Vitalnutritech, que presta els neoprens que portaran els nois i noies.
Els esportistes, que pertayen als clubs escola esportiva Acell, C.N. Sabadell-Avant, Taller Escola Barcelona i Club Alfa-Tegar de Vilanova, han manifestat el desitj de ser-hi presents en la propera edició, s’han organitzat en quatre equips de la següent manera.

Equip 1
Natació: Josep Mª Espin
Ciclismo: Antonio Lacalle
Carrera Jordi Mestres

Equip 2
Natació: Roger Vilaseca
Ciclismo: Oscar Gómez
Carrera Catalin Teodor

Equip 3
Natació: Carlos Amador Ortega
Ciclismo: David Miravete
Carrera: Roger Devesa

Equip 4
Natació: Francisco Pelaez
Ciclismo: Enrique Ruiz
Carrera: Jordi Pelaez

Fotografies fent click aqui

Compartir:

Més publicacions

Xarxes