Èxit i predicció d’un gran futur pel Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona • Acell -Special Olympics Catalunya

La jornada esportiva final del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona • Acell-Special Olympics Catalunya ha mostrat com l’esport es pot viure més enllà dels triomfs i la lluita pels primers llocs.
Els equips participants al Trofeu Internacional han manifestat les seves ganes de guanyar, però, sobre tot, de fer esport, de superar-se a sí mateixos i de gaudir amb els altres la pràctica del futbol, l’esport que els agrada.

Així, Francesc Martínez de Foix, President de la Federació Acell i Vicepresident de Special Olympics Catalunya, ha manifestat a l’acte de cloenda l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu per l’esport, pel joc i per les bones amistats sorgides en els tres dies de convivència entre tots els equips, tant els internacionals com els vinguts de Madrid i Castilla León.
També ha volgut recordar Martínez de Foix com Barcelona és una ciutat d’acollida i clau per Special Olympics, ja que va ser el lloc de naixement d’aquest moviment internacional a Espanya.

Gabriel Arranz, Director de Promoció i d’Esdeveniments Esportius del Institut Barcelona Esports, de l’Ajuntament de Barcelona, que dona suport a aquest Trofeu Internacional, ha destacat el desig de com la ciutat pot ser el bressol d’un Trofeu que esdevingui ens uns anys en una gran competició. També va felicitar als organitzador, la Federació Acell i Special Olympics Catalunya, així com als esportistes que s’han desplaçat per venir aquest dies a Barcelona a gaudir del Futbol Sala.

Montse Vilà, Responsable de Relacions Institucionals de Special Olympics Catalunya, va agrair especialment la presència als esportistes anglesos als que ha felicitat pel seu alt nivell de joc i la seva disposició a fer amics entre els jugadors de les altres delegacions.

A l’acte de lliurament de premis també han estat presents Pere Porcurull, Ricardo Poveda, Rosa Cadena, membres de la Junta Directiva de la Federació Acell; Jordi Durà, membre de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya; Àlex Angosto, Gerent de la Federació Acell i Raimon Goberna, Gerent de Special Olympics Catalunya.

Classificació final

Premi Fair Play: Chelsea “A”
Premi al millor Porter: Matthew Wicks (Chelsea “B”)
Premi al millor Jugador: Michael Taylor (Everton)

Primer lloc: Special Olympics Catalunya
Segon lloc: Everton Futbol Club
Tercer lloc: Special Olympics Madrid
Quart lloc: Special Olympics Castilla-León
Cinquè lloc: Chelsea “A”
Sisé lloc: Chelsea “B”

Imatges del Trofeu:
SANY0231

Compartir:

Més publicacions

Xarxes