60 esportistes Acell-Special Olympics Catalunya a la Cursa de la Mercè 2010

Un grup de 60 esportistes de la Federació Acell i Special Olympics Catalunya participaran aquest diumenge en la Cursa de la Mercè, a Barcelona.

La participació d’aquesta delegació és dins la línia de participació en les curses atlètiques populars per que coincideixen en la filosofia d’entendre l’esport que es practica a Acell i Special Olympics, és a dir, participar per superar-se, per assolir els reptes personals i compartir-ho amb molta més gent.

La presència d’aquesta 60 esportistes entre els 12.000 inscrits a la popular Cursa barcelonina representa el 0,5 per cent, exactament el mateix percentatge que es dona a la societat en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

La delegació d’aquest any és la més nombrosa de les que van participar fins ara.

(A la imatge, els esportistes participants el 2009)

Compartir:

Més publicacions

Xarxes