El I Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ACELL-Special Olympics, de Futbol Sala, per a esportistes amb discapacitat intel·lectual es celebra del 17 al 19 de setembre

La Federació Acell i Special Olympics Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el I Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ACELL-Special Olympics de Futbol Sala, que tindrà lloc els propers dies 17, 18 i 19 de setembre al Pavelló CEM Mundet, gestionat per la Federació ACELL.

En aquest esdeveniment de caire internacional participaran al voltant de 60 esportistes que es disputaran el Trofeu en la modalitat de Futbol Sala. Els equips participants son delegacions d’Anglaterra (Chelsea i Everton), Castilla y León, Madrid i una selecció de futbolistes de Catalunya.  Per als esportistes, serà una competició esportiva, però també una oportunitat de conviure uns dies amb persones d’altres països i entorns.

És destacable la presència de dos equips històrics de la Premier League anglesa, el Chelsea i l’Everton, que acullen equips de persones amb discapacitat intel·lectual. Implantar l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual en els clubs esportius ordinaris és encara poc habitual a Catalunya i un model d’inclusió innovador que creiem que podríem fer extensible a la nostra ciutat, pionera en tants aspectes esportius com socials.

Aquesta és la primera edició d’aquest Trofeu, que compta amb el suport de l’Institut Barcelona Esports, i és un esdeveniment que permet reforçar els lligams internacionals entre entitats de diferents països en favor de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El programa esportiu previst és el següent:

• Partits divendres

16:00 h    CHELSEA FC “B” – EVERTON  (GRUP A)

17:00 h    CHELSEA FC “A” – S.O. CASTILLA LEÓN  (GRUP B)

• Partits dissabte

10:30 h CHELSEA FC “B” – S.O. MADRID  (GRUP A)

11:30 h  CHELSEA FC “A” – S.O. CATALUNYA  (GRUP B)

17:00 h    S.O. MADRID – EVERTON (GRUP A)

18:00 h  S.O. CATALUNYA – S.O. CASTILLA LEÓN (GRUP B)

• Partits diumenge

10:00 h 3er GRUP A   Vs 3er GRUP B

11:00 h 2on GRUP A   Vs 2on GRUP B

12:00 h 1r GRUP A   Vs 1r GRUP B

13:00 h Cloenda del Trofeu i Lliurament de Trofeus

Dates: del 17 al 19 de setembre. (de divendres a diumenge)

Lloc: Pavelló CEM Mundet. Passeig de la Vall d’Hebrón, nº 171, accés sud a “Les LLars Mundet”, dins el barri de Montbau / <M> L3 – Mundet.

Entrada Lliure

Compartir:

Més publicacions

Xarxes