La NBA amb ACELL-Special Olympics

Marc Gasol serà present al Clínic el dijous, al CEM Mundet, amb altres estrelles del bàsquet mundial

Els jugadors de la NBA realitzaran aquest dijous, 16 de setembre, un Clínic amb els esportistes de ACELL-Special Olympics Catalunya. Aquesta activitat es desenvolupa dins el programa d’actes previst per la secció NBA Cares, encarregada de desenvolupar programes de col·laboració social vers la comunitat amb els esportistes i entrenadors d’elit de la NBA. En aquesta ocasió tindrem la sort de poder comptar amb les següents estrelles del bàsquet mundial: Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Marcus Camby (Portland Trailblazers), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), Jason Terry (Dallas Mavericks) i Vladimir Radmanovic (Golden State Warriors).

NBA Cares ha escollit aquest any Barcelona per a desenvolupar el seu programa social, i dins les diferents accions que desenvoluparà a aquesta Ciutat, el dijous realitzaran un Clínic amb 80 jugadors de basquet amb discapacitat intel·lectual, d’entre 8 i 20 anys d’edat poliesportiu CEM Mundet. El programa esportiu previst és una sessió dividida en dos fases. La primera, amb la pista dividida en tres parts per desenvolupar diferents activitats rotatives de 15 minuts cadascuna; i la segona, una activitat comú a tota la pista.

NBA Cares col·labora en aquesta activitat amb l’Ajuntament de Barcelona,la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL, la Fundació FC Barcelona, Special Olympics España i Special Olympics Catalunya.

El programa previst per aquest dijous 16 de setembre és el següent:

–  11h arribada de l’staff de la NBA al CEM Mundet

–  11.45h explicació de les diferents estacions del Clínic als entrenadors de l’Organització.

–  12.00 arribada de traductors i premsa.

–  12.15 arribada del esportistes ACELL-Special Olympics Catalunya.

–  12.45 esportistes a pista per a fer grups i explicar les 3 activitats.

–  13.00 inici activitats, 3 activitats rotatives de 15 minuts cadascuna

–  13.45 activitat de tot el grup a pista sencera.

–  14.00 tancament de l’entrenament, agraïments, parlaments i fotografies de grup


Pavelló CEM Mundet
Passeig de la Vall d’Hebró, nº 171, dins el barri de Montbau
<M> L3 – Mundet.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes