Meeting Internacional Special Olympics Catalunya

 

Meeting Special Olympics Figueres 2010

Del proper 22 al 24 d’octubre de 2010, celebrarem el I Meeting Special Olympics Figueres 2010. La Federació ACELL i Special Olympics aprofiten l’oportunitat de celebrar el 10è aniversari dels Jocs Special Olympics Figueres 2010.

El I Meeting Internacional serà una competició de màxim nivell, amb 9 disciplines esportives: Futbol, Bàsquet, Petanca, Atletisme, Tennis Taula, Tennis, Gimnàstica, Handbol, Natació.

El Meeting comptarà amb la participació de més de 1.200 esportistes, a més dels 200 tècnics, una cinquantena d’organitzadors i uns tres-cents voluntaris. Hi participaran diverses comunitats autònomes i equips internacionals.

En pocs dies posarem en marxa, una web específica per aquest esdeveniment, amb tota la informació.

Special Olympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes