SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA AL V DIA DE LES SELECCIONS CATALANES

El passat 29 de maig es va celebrar a la ciutat de Tortosa el V Dia de les Seleccions Catalanes amb la finalitat de tenir un reconeixement i suport per les nostres seleccions esportives.

En aquest acte, en el que es calcula  que van assistir-hi més de 21.000 persones, van participar 10 esportistes i 3 entrenadors del Club Esportiu l’Àngel-APASA de les Terres de l’Ebre en representació de Special Olympics Catalunya, i van realitzar una exhibició de tennis amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis i el Club de Tennis de Tortosa.

Cal agrair la invitació que varen fer al nostre club  per poder participar en aquesta V Dia de les Seleccions ja que els nostres esportistes van gaudir moltíssim , i va ser un pas endavant  per la integració del nostre col·lectiu i un reconeixement a les nostres seleccions.

Manel Pech

Junta Directiva ACELL

Compartir:

Més publicacions

Xarxes