La selecció catalana, campiona del Torneig Futbol-7 d’Escaldes-Engordany

V TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL 7 SPECIAL OLYMPICS / ESCALDES – ENGORDANY

Per cinquena vegada vam ser-hi presents al Torneig Internacional de Futbol 7 Special Olympics que es celebra anualment a Andorra organitzat pel  Comú de Escaldes Engordany. Integrat dins el Torneig Internacional aleví o benjamí és, segurament, de les poques competicions al món que reuneix a la vegada esportistes sense cap discapacitat amb esportistes discapacitats. En aquesta edició i juntament amb els equips del Villareal, R.C. E. Espanyol, U. D. Las Palmas, Athletic de Bilbao, Sporting de Portugal i la Selecció d’ Andorra que disputaven el torneig benjamí ens varem aplegar representacions de Mònaco, Gibraltar, Catalunya i els amfitrions d’ Andorra per jugar el torneig Special. Va ser molt disputat ja que la nostra selecció i els equips de Mònaco i Gibraltar eren equips d’un nivell molt similar, condició que va donar com a resultat partits que no es veien decidits fins al xiulet final del àrbitre. A la lligueta prèvia vam guanyar amb facilitat a Andorra, l’equip més dèbil dels quatre, però varem tenir que augmentar l’esforç en els altres dos partits per superar Mònaco per 4 a 2 i empatar amb Gibraltar a 3 gols. La semifinal amb Mònaco, intensa i molt renyida, va finalitzar amb empat i es va haver de resoldre en el llançament de penals. En aquesta ocasió la sort ens va somriure i gràcies a la magnífica actuació del nostre porter, Jordi Revenga, ens classificàvem per jugar la final.  Final que va fer les delícies del nombrós públic reunit al camp de futbol per veure les dues finals, la Special i la benjamí, del campionat. Amb Gibraltar, un bon equip amb dues individualitats destacades, el partit va ser un intercanvi de cops sense descans però finalment el major equilibri i la millor capacitat de sacrifici de la nostra selecció van ser decisius per endur-se el torneig per un ajustat marcador de 4 a 3. I també ens vàrem emportar el trofeu al màxim golejador en la figura de Najim El Gharmouzi, jugador del equip Tilmar de Montblanc. Aprofito per felicitar públicament des de aquestes línies, en nom del tot el cos tècnic que vàrem acompanyar als seleccionats, el excel·lent comportament humà de tots i cada un dels jugadors  i el seu esforç durant la competició.

Manel Celeiro

ACELL

Compartir:

Més publicacions

Xarxes